Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Actueel & Lifestyle

Is in Frankrijk het milieuvignet verplicht? Wanneer zijn ook alweer die zwarte zaterdagen? En waar rijdt de Tour de France dit jaar langs? Allerlei vragen en deze pagina geeft de antwoorden. Lees hier artikelen over de meest actuele zaken en andere belangwekkende informatie over Frankrijk. En natuurlijk ook het laatste nieuws over de Franse lifestyle!

nieuws

Actualiteiten & Franse lifestyle

Wil je weten wat er op dit moment speelt in Frankrijk? Hou dan deze pagina in de gaten en je blijft op de hoogte van de belangrijkste actualiteiten.

Nieuws

Met het belangrijkste nieuws en de meest actuele informatie over Frankrijk. Zo blijf je moeiteloos up-to-date!

Apps

Benieuwd welke handige apps er bestaan om te gebruiken tijdens je vakantie in Frankrijk? Of wil weten hoe je op de hoogte blijft van het Franse nieuws in Nederland?

Shoppen

De Franse supermarkt: altijd een feest om rond te struinen! Benieuwd welke typisch Franse producten je moet kopen voor je weer teruggaat naar Nederland? En welke onmisbare beautyproducten je zeker moet scoren in de Franse apotheek?

TV & Internet

Welke Franse (Netflix) series zijn leuk om te kijken? En welke websites kun je bezoeken om het laatste Franse nieuws te volgen?

alle artikelen

over actualiteit & lifestyle

Contact

Meer weten over een bepaald onderwerp, over onze adviezen en tarieven of heb je een vraag? Mail of bel ons, of vul het contactformulier in, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!