Actueel & Lifestyle Frankrijk La Douce France

Op deze pagina vind je artikelen over de meest actuele zaken en andere dingen die in Frankrijk spelen. Vraag je je bijvoorbeeld af of het milieuvignet verplicht is in Frankrijk, wanneer de zwarte zaterdagen zijn of waar de Tour de France langs rijdt? Of wil je op de hoogte blijven van de Franse lifestyle? Je vindt het hier allemaal!

nieuws

Actualiteiten & Franse lifestyle

Op deze pagina blijf je op de hoogte van alles wat er in Frankrijk speelt.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het belangrijkste Franse nieuws en lees de laatste info over Frankrijk om op de hoogte te blijven van wat er speelt.

Apps

Welke apps zijn handig als je op vakantie bent in Frankrijk of als je op de hoogte wil blijven van het Franse nieuws in Nederland?

Shoppen

De Franse supermarkt is altijd een feestje om naartoe te gaan. Welke typisch Franse producten zijn moet je zeker kopen voor je weer teruggaat naar Nederland? En welke beautyproducten zijn onmisbaar bij de Franse apotheek?

TV & Internet

Welke Franse (Netflix) series zijn leuk om te kijken? En welke websites kun je bezoeken om het laatste Franse nieuws te volgen?

alle artikelen

over actualiteit & lifestyle

Contact

Meer weten over een bepaald onderwerp, over onze adviezen en tarieven of heb je een vraag? Mail of bel ons, of vul het contactformulier in, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!

Volg ons

Contactformulier