Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tips om snel Frans te leren

Heb jij altijd al Frans willen leren? Nu de winter weer z’n intrede doet en we meer binnen zitten, is het een ideale tijd om aan een cursus Frans te beginnen. Maar waarom is Frans zo nuttig en leuk om te leren en op welke manier(en) kun je je de taal het beste eigen maken?

Hoewel Engels nog steeds de belangrijkste taal is, is Frans nog steeds de op één na meest invloedrijke taal ter wereld. In 29 landen is Frans de officiële taal, en het is na Engels de meest gebruikte taal voor veel internationale organisaties.
Frans beheersen biedt alleen maar voordelen: je begrijpt eindelijk dat snelle geratel van Fransen die tegen je aan het kletsen zijn en je loopt geen risico meer om in een Frans restaurant een gerecht met organen te bestellen als je dat niet van plan was… Bovendien wordt er gezegd dat meertaligheid Alzheimer zou kunnen uitstellen.

Hoog tijd dus om je Frans aan te scherpen!

Het leren van een nieuwe taal kost tijd en toewijding, en uiteraard gaat het voor de een wat makkelijker dan voor de ander. In dit artikel geven we 5 tips en manieren om Frans te leren. Aan jou om te kijken welke methode het beste voor je werkt! 

NHA: Curcus met gratis taalapp

Zoek je een cursus Frans voor beginners? Of spoedcursus Frans? Dan ben je bij de NHA aan het goede adres. In het zogenaamde easy-learning system ligt de nadruk op spreek- en luistervaardigheid. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je snel je woordenschat.
Je leert met behulp van slimme ezelsbruggetjes en door middel van leuke oefeningen. Bovendien bepaal je zelf waar, wanneer en hoe je studeert en krijg je ook persoonlijke begeleiding.

NTI: Cursus op je eigen niveau

Met de NTI leer je Frans met online tools en echte studieboeken. Ook staat er een persoonlijke docent voor je klaar gedurende de hele cursus, zodat je beter Frans leert spreken, schrijven en lezen. Bij de NTI kun je kiezen tussen een beginnersniveau en een opleiding voor gevorderden.

LOI: effectief Frans leren met een unieke methode

De LOI biedt Franse cursussen aan op elk niveau, ook voor zakelijk gebruik. Zo vind je altijd een taalcursus Frans die bij je past! Bovendien kun je een cursus Frans vaak afsluiten met een erkend examen van de Alliance Française. Bij de LOI leer je Frans met een unieke methode. Je krijgt namelijk een persoonlijke docent, makkelijk lesmateriaal en 3 slimme online studietools, waaronder een vernieuwde taalcursus-app.
Zo leer je Frans met snel resultaat goed spreken, verstaan, lezen én schrijven.

Laudius: een voordelig erkende thuisstudie

De cursussen Frans voor beginners bij Laudius leiden je op voor een erkend diploma en laat je stap voor stap kennismaken met de Franse taal. De cursusaanbieder hanteert geen inschrijfgeld en je kunt het eerst 14 dagen gratis proberen. Bovendien krijg je je lesgeld terug als je niet slaagt. Daarnaast heeft Laudius vaak kortingsacties. Vraag hieronder een gratis informatiefolder aan of volg een proefles.

Zelfstudie

Een andere tip is om zelf een lesboek te kopen. Een nadeel kan zijn dat je wel echt zelfdiscipline moet hebben om eraan te beginnen. Als je liever een stok achter de deur hebt, raden we een cursus online aan. 
Maar het voordeel van een los boek is dat je op elk gewenst moment ermee aan de slag kunt en in je eigen tempo kunt werken.
Het beste Franse lesboek is Frans voor zelfstudie, een ideaal leerboek voor als je snel en efficiënt Frans wil leren spreken en verstaan. Er zit ook audio bij, ingesproken door native speakers zodat je je uitspraak kunt oefenen en een eenvoudig gesprek in het Frans kunt voeren.

Vakantiehuizen in Frankrijk
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen