Verhuizen naar Frankrijk? La Douce France?

Een gewone verhuizing kan al een stressvolle situatie zijn, maar als je naar het buitenland gaat verhuizen, komt daar nog meer bij kijken. Een internationale verhuizing is wat ingewikkelder omdat je met extra bijzonderheden te maken krijgt. Heb jij aan alles gedacht als je gaat emigreren naar Frankrijk of spullen naar je tweede huis wilt verhuizen?

Wat moet je regelen?

Waar moet je allemaal aan denken bij een nieuw huis? En is dit nieuwe huis je vakantiehuis of ga je er echt permanent wonen? Bij verhuizen is een goede planning noodzakelijk. En helemaal als je gaat emigreren, want dan krijg je met meer papierwerk te maken. Verhuizen naar het buitenland is net iets meer dan je auto volladen en gaan rijden.

checklist

Heb je aan alles gedacht?

Soms zie je door de bomen het bos even niet meer. Bovendien vergeten veel mensen juist de belangrijkste dingen!

Woning

Is je verhuizing naar Frankrijk permanent? Vraag jezelf dan af of je je woning in Nederland wilt behouden of verkopen.

Auto invoeren

Als je gaat verhuizen naar Frankrijk, mag je niet zomaar je auto meenemen. Je moet namelijk je auto invoeren.

Verhuisbedrijf

Schakel een professioneel bedrijf in om te verhuizen naar Frankrijk om zonder zorgen over te gaan!

Huisdieren

Heb je een hond of een ander huisdier? Zorg er dan voor dat deze is ingeënt en een identificatiechip heeft.

verhuizen naar frankrijk

Wat kost verhuizen naar Frankrijk?

Ga jij naar Frankrijk verhuizen en wil je weten hoeveel dat gaat kosten? Uiteraard kun je overwegen om de spullen zelf te verhuizen, maar heel veel mensen onderschatten hoeveel tijd en energie daarin zit. Het voordeel van een goede verhuizer is dat er veel zorgen uit handen worden genomen.
De totaalprijs van het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf hangt af van een aantal dingen. Uiteraard van de hoeveelheid spullen, maar ook van de afstand en of je de spullen wilt laten in- en uitpakken.

Offertes

Om de exacte prijzen van je verhuizing te weten, kun je het beste offertes aanvragen. Met behulp van onderstaand formulier ontvang je van 5 verhuisbedrijven offertes en kun je deze vergelijken.

De offertes zijn gratis en vrijblijvend en ze zijn gemakkelijk te vergelijken. Bovendien is het maar 2 minuten werk om het formulier in te vullen en je ontvangt van alle verhuisbedrijven ook brochures die je op je gemak kunt doornemen.

verhuizen naar frankrijk