Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Franse boeken

Lees jij graag een goed boek dat zich in Frankrijk afspeelt of iets met Frankrijk te maken heeft? Vind hier dan de nieuwste en leukste Franse boeken en onze boekentips!

franse boeken

Inspiratie opdoen?

Juist als je niet in Frankrijk bent, is het heerlijk om over het land te lezen. Verhalen geven je vaak inspiratie voor je volgende reis. En dat is mooi, want er zijn veel prachtige boeken over La Douce France geschreven. Met de boekentips op deze pagina kun je je hart ophalen!

Reisboeken

Ben je op zoek naar een goed (reis)boek om inspiratie op te doen voor je volgende reis naar Frankrijk? Of heb je je vakantie al geboekt en wil je meer weten over de streek waar je naartoe gaat?

Franse taal

Monsieur fume une pipe… Wil je je Frans bijspijkeren en lijkt het je handig om dit met een (zelf)studieboek te doen?

Culinair

De klassieke Franse keuken is onmisbaar in de culinaire wereld. Niet meer dan logisch dat er ontelbaar veel (kook)boeken over de Franse cuisine zijn geschreven. Om je vingers bij af te likken!

Boeken in het Frans

Lees je graag boeken in de Franse taal? Of ben je op zoek naar een goed boek om de taal te leren spreken? Of misschien wil je dat ene boek, dat je in het Nederlands hebt gelezen, ook gewoon een keer in het Frans lezen?

Bol AlgemeenBol Algemeen

alle artikelen

over franse boeken

EreadersEreaders

Contact

Meer weten over een bepaald onderwerp, over onze adviezen en tarieven of heb je een vraag? Mail of bel ons, of vul het contactformulier in, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!