Zoek
Sluit dit zoekvak.
3 sterrenplekken van frankrijk

Boekentip: de 3-sterrenplekken van Frankrijk

250 bezienswaardigheden die de reis waard zijn


Deze week is onze boekentip: De 3-sterrenplekken van Frankrijk.
Al sinds 1926 publiceert Michelin de betrouwbare serie Groene Gidsen. Deze reisgidsen helpen reizigers bij hun zoektocht naar de mooiste bezienswaardigheden. Om dit te kunnen doen, hanteert Michelin beoordelingen met sterren. Drie sterren betekenen dat het ‘de reis waard’ is.
Frankrijk telt ontelbaar veel 3-sterrenplekken. In dit boek worden er 250 daarvan op geografische volgorde gepresenteerd. Eén ding is duidelijk: wij van frans.nl hebben al vele mooie plekken van Frankrijk gezien, maar uit dit boek blijkt dat er nog steeds ontzettend heel veel moois te ontdekken valt.

Dit unieke fotoboek presenteert voor het eerst alle plekken in Frankrijk die in de recentste editie van De Groene Reisgids een 3-sterrenbeoordeling kregen.

Ontdek, of herontdek, deze 250 uitzonderlijke bezienswaardigheden. Sommige zijn wereldwijd bekend, andere goed verborgen parels, maar stuk voor stuk zijn ze – beoordeeld volgens de geijkte sterrencriteria van Michelin – ‘de reis waard’.

De doorgewinterde Michelinauteurs verklappen hun favoriete ‘3-sterrenplekken’ en leggen maar al te graag uit hoe u die het beste kunt ontdekken. Goede reis!


Bestel hieronder De 3-sterrenplekken van Frankrijk :

Vakantiehuizen in Frankrijk
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen