Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het Frankrijkgevoel naar huis halen

Het geduld van Frankrijkgangers wordt al een aantal weken (oké: eerlijk gezegd voelt het al als máánden) op de proef gesteld.. En het lijkt erop dat we nog even moeten volhouden. Frankrijk gaat weliswaar waarschijnlijk vanaf 11 mei de lockdown regels versoepelen, maar voor buitenlandse vakantiegangers ziet het er nog niet heel rooskleurig uit.

In dat geval moeten we er maar het beste van maken. Als wij nog niet naar Frankrijk kunnen, halen we Frankrijk maar naar ons! Een beetje Frankrijk gevoel in huis halen kan geen kwaad zolang we zelf nog niet die kant op kunnen.

Dat betekent dat we de komende tijd meerdere posts plaatsen waarbij we proberen om het Frankrijk gevoel nog meer te versterken dan we normaal al doen. Dit kunnen verschillende dingen zijn, zoals bijvoorbeeld droomreisjes naar de mooiste plekken, inspiratietips voor je volgende vakantie naar Frankrijk, muziekplaylists, typische Franse recepten, boekenideeën en andere dingen die je in huis kunt halen om in Franse sferen te komen. Kijk hiervoor ook op onze Instagram pagina.

Heb jij nog leuke ideeën of wensen? Deel ze dan met ons!

Vakantiehuizen in Frankrijk
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen