Search
Close this search box.
recepten van alain passard

Boekentip: Recepten van Alain Passard

Onze boekentip van deze week: Recepten van Alain Passard.

De Franse driesterrenkok Alain Passard kookte ooit met veel vlees en vis, maar gooide een tijdje geleden het roer om. In zijn sterrenrestaurant L’Arpège in Parijs bereidt hij groenten op alle mogelijke wijzen. Met zijn nieuwe kookboek deelt hij deze recepten. Passard geeft een toelichting op elk recept en deelt ideeën voor begeleidende dranken. Wat ook bijzonder is, is dat hij zelf de illustraties heeft gemaakt. 

De Franse meesterchef Alain Passard geeft groenten een hoofdrol en heeft wereldwijd talloze collega’s geïnspireerd. Hij is een pionier als het gaat om vegetarisch koken. Van kardinaalrode ui met slahart en ansjovis tot meiraap met citroen en zwarte peper: in dit boek, waarin de gerechten worden getoond door middel van kunstzinnige illustraties, biedt de sterrenchef niet alleen helder beschreven recepten, maar geeft hij ook een toelichting op elk recept. Zelfs aan dranksuggesties is gedacht.

Hiermee zet je gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je gasten zult verbazen. Inclusief een seizoenskalender, zodat je precies weet wanneer je welk gerecht kunt bereiden. Succes aan tafel verzekerd!

Het boek is Winnaar van de Johannes van Damprijs 2019.

Bestel hier het boek Recepten van Alain Passard

Vakantiehuizen in Frankrijk
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen