Wat weet jij eigenlijk van Frankrijk? Als je op vakantie in Frankrijk bent geweest, heb je vast heel veel van het land gezien maar lang niet alles. Met het onafhankelijke online platform FRANS.nl willen we je Frankrijk opnieuw laten ontdekken door de leukste plekjes, de zonnigste streken en de prachtige fietsroutes te laten zien. Je vindt er onze eigen gemaakte foto’s en zelf ontdekte favoriete plekken.

Of je nu op autovakantie gaat met je gezin of een weekend weg met vrienden, Frankrijk heeft telkens iets nieuws te bieden. Ook een verblijf in Frankrijk plannen is niet moeilijk, er zijn zat mooie hotels, romantische gîtes, moderne glampings en andere soorten onderdak. Deze plekken liggen in prachtige natuurgebieden die zich perfect lenen voor ontspannen, actieve of culturele activiteiten.

Door jarenlange ervaring bieden wij uitgebreid deskundig advies aan geïnteresseerden in een tweede huis in Frankrijk. Door academisch juridisch en fiscale kennis kunnen wij klanten een op maat gemaakt consult geven over de aankoop, verkoop van een tweede huis of emigratieplannen naar Frankrijk.

Uiteraard kunnen we ook niet voorbijgaan aan Franse wijn en de klassieke keuken, die niet voor niets internationaal hoog aangeschreven staat. Daarom delen wij alle adresjes voor de beste restaurants, en ook de wijnstreken komen uitgebreid aan bod.

Daarnaast richten we ook onze aandacht op Frans nieuws, trends, praktische informatie, weer & verkeer, de Franse taal en top 10’s.