Zoek
Sluit dit zoekvak.
domaine te koop ain

Te koop: Domaine in de Ain

Ben jij op zoek naar je eigen domein in Frankrijk? Dan ben je hier aan het goede adres!

Want tussen Lyon en Macon, op 40 km van Lyon, 22 km van Villefranche-sur-Saône, staat in de gemeente Ambérieux-en-Dombes, dit prachtige en rustige domein van 10 hectare te koop. 

Specificaties

Dit eigendom, een voormalige stoeterij, bestaat uit verschillende gebouwen:

  • Een bewoonbaar huis van ongeveer 400 m2, met op de begane grond een ruime entree, een enorme woonkamer van meer dan 95 m2, een grote kantoorruimte van 20 m2, een keuken van 25 m2 met bijkeuken en verwarmingsruimte/wasruimte, en een grote wc met wastafel. De bovenverdieping heeft 5 grote slaapkamers, variërend in grootte van 18 m2 tot meer dan 40 m2, 2 grote badkamers en 1 wc.
  • Een woongebouw, dat zich uitstrekt vanuit dit huis en gescheiden is van het huis door een grote schuur van ongeveer 140 m2. Het bevat 4 studio’s van bijna 30 m2 elk en een ruim appartement van ongeveer 240 m2 met een tuin van 600 m2, allemaal momenteel verhuurd.
  • Een grote agrarische schuur met:
  • 20 grote paardenboxen van 4 x 4,5 m in uitstekende staat, allemaal uitgerust met voederbakken, 1 kraambox (met camera) met dierenartscontrolebeugels voor het volgen van merries, en een zadelkamer en een kleedruimte met douche. Met een zeer groot potentieel, ideaal voor paardrijactiviteiten, zal deze domaine met zijn aaneengesloten terrein van 10 hectare indruk maken met de ruimte, de rust en de sereniteit van dit “stukje platteland” dichtbij grote stedelijke centra.

    Geschat gemiddeld jaarlijks energieverbruik voor standaardgebruik op basis van energieprijzen uit 2021: tussen 4010 euro en 5470 euro.

    Vraagprijs: € 2.200.000

Interesse

Heb je interesse of wil je meer informatie over dit prachtige stuk land in Ain? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of vul het onderstaande contactformulier in. 

Contact

Meer weten over een bepaald onderwerp, over onze adviezen en tarieven of heb je een vraag? Mail of bel ons, of vul het contactformulier in, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!

domein frankrijk te koop
Vakantiehuizen in Frankrijk
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen