Quiche & Hartige taart

Deze week is onze boekentip: Het kookboek Quiche & Hartige taart .

Dit kookboek is geschreven door chef-kok en culinair product-marketing manager Marion Flipo. In het boek staan 33 recepten voor de lekkerste quiches en hartige (én een paar zoete) taarten. Het begint met een uitleg over drie soorten deeg en baktips. Elk recept bevat een pagina met het recept met de bereidingstijd, welk soort basisdeeg je ervoor moet gebruiken, ingrediënten en varianten. De recepten zijn duidelijk opgeschreven en eenvoudig te maken.

Beschrijving van het kookboek Quiche & Hartige taart

We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten. Plaats de taart 30 tot 40 minuten in de oven en geniet van een perfecte (weekend)maaltijd!
Bak een pompoenquiche met peterselie & hazelnoten op een winterse woensdag, neem een restje zalmbroccolitaart mee als lunch, serveer mini-quiches met peer, roquefort & walnoten op een verjaardag of geniet eens van een vegetarische variant met paddenstoelen en gekarameliseerde ui. Bovendien bevat dit boek ook recepten voor een glutenvrije worteltaart met feta & amandelen, een slanke quiche op basis van kwark en is er gedacht aan de veganist én zoetekauw. Kortom, ‘Quiche & Hartige taart’ geeft je genoeg inspiratie en variatie.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Vakantiehuizen in Frankrijk