Top 10 inspiratie voor je vakantie

Wil je inspiratie opdoen voor je volgende (zomer) vakantie naar Frankrijk? Met deze Top 10 Capitool Reisgidsen over Frankrijk krijg je allemaal nieuwe ideeën en wordt de voorpret voor de vakantie nog groter!

Inspiratie vakantie Frankrijk

De gidsen staan vol met ideeën, tips en leuke dingen in de vorm van Top 10 lijstjes. Zo staan er bijvoorbeeld de top 10 hoogtepunten, stranden, evenementen, (sportieve) activiteiten, kerken, dorpen en restaurants in. Bovendien staan er ook praktische informatie, accomodaties en handige Franse uitdrukkingen in die nuttig kunnen zijn bij je volgende trip.

Deze Capitool Top 10-gidsen zijn heel nuttig bij het plannen van je volgende reis naar Frankrijk. Ze bestaan op dit moment voor vier verschillende gebieden: Normandië, Corsica, Parijs, Provence en de Côte d’Azur. De lijstjes belichten de mooiste bezienswaardigheden van de regio. Ook vind je de beste bars en restaurants en met de uitneembare kaart kun je gemakkelijk de weg vinden. Je krijgt praktische informatie over zaken die belangrijk zijn voor en tijdens je reis en de foto’s die in de gidsen staan, brengen de tips tot leven. Op deze manier kun je dus perfect inspiratie opdoen voor een vakantie naar Frankrijk.

Bestel hier één van de Top 10 Capitool Reisgidsen