Op vakantie naar Frankrijk?
Ben je van plan om binnenkort (op vakantie) naar Frankrijk te gaan? Bereid dan hier je reis voor!

Bekijk hier alle bestemmingen en handige tips voor je volgende vakantie of weekend weg, met de door ons uitgezochte mooiste en onbekende plekken in Frankrijk. Want zeg nou eerlijk: Frankrijk is een fantastisch land om naartoe te gaan, voor een lang weekend, stedentrip, wintersport of zomervakantie.

Ontdek Frankrijk aan boord van een boot en gooi de trossen los op de Franse rivieren en kanalen! Hier vind je alle mogelijkheden om een boot te huren zonder vaarbewijs, voor 2 tot 12 personen.

Frankrijk puilt uit van de campings: van familiecampings met zwembad tot aan kleine rustige campings pal aan de kust. Hier vind je het aanbod van campings in heel Frankrijk.

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving op een mooie glamping in Frankrijk? Goed idee, want in Frankrijk kun je fantastisch genieten van een luxe kampeervakantie op een glamping. Bekijk hier alle glampings in Frankrijk.

Wat moet je absoluut zien in Parijs en wat kun je beter links laten liggen? Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet meer verdwaalt in Parijs? Bekijk hier alle tips en artikelen over de lichtstad.

Frankrijk telt in totaal 18 regio’s. Twijfel je naar welke regio je wilt? Hier vind je alle highlights en informatie over de Franse regio’s.

Al vooraf kaartjes voor het museum of andere bezienswaardigheden kopen is zeker aan te raden! Je hebt dan de tickets meteen op je smartphone en omzeilt op die manier de lange rijen voor de kassa. 

Wil je met het vliegtuig naar Frankrijk? Zoek dan hier je vliegticket naar alle bestemmingen in Frankrijk.

Waarom Frankrijk een perfecte vakantie bestemming is