Search
Close this search box.

De 5 beste flitser apps voor in Frankrijk

In Frankrijk was het gebruik van apparatuur met flitspaalsignalering verboden, dus ook flitser apps voor de smartphone konden in Frankrijk worden bestraft met een boete van € 1500. Maar…. goed nieuws: in de meest actuele mobiliteitswet is het desbetreffende artikel verwijderd dus je kunt gewoon weer een app installeren. Uiteraard krijg je in Frankrijk ook een boete voor gebruik van je telefoon in het verkeer, en wij raden natuurlijk gebruik van je telefoon tijdens het rijden ook zwaar af! In Frankrijk mag je overigens niet eens je telefoon bij je in de buurt hebben als je rijdt, maar je bijrijder kan natuurlijk wel alle flitsers in de gaten houden 😉 Wij hebben de 5 beste flitser apps in Frankrijk voor je op een rij gezet zodat je ongestoord over de snelweg naar je bestemming kan rijden.

Dit zijn de beste flitser apps die je in Frankrijk kunt gebruiken

Waze

Waze is een gratis app en werkt zowel op iOS als op Android. Deze app heeft tevens een navigatiesysteem, geeft aan waar er ongelukken zijn gebeurd en waar er files staan. En dus óók waar er vaste en mobiele flitsers in Frankrijk staan, en zelfs of er politie langs de weg staat.

iCoyote

Deze app wordt veel gebruikt in Frankrijk. Het idee is dat alle gebruikers van de app zelf kunnen aangeven waar er een flitser staat, dus het geeft de meest actuele informatie. iCoyote is de eerste 30 dagen gratis, daarna is het € 49,99 per jaar voor zowel iOS als Android gebruikers.

Flitsmeister

Flitsmeister staat ook in Nederland bekend om het aangeven van flitsers en files, en werkt dus ook in Frankrijk dus mocht je al gebruik hiervan maken hoef je niet een nieuwe app te installeren. De app is gratis te verkrijgen in de App Store of Play Store.

Radars France – CamSam

CamSam heeft in Europa meer dan 4 miljoen gebruikers, waarvan een groot deel in Frankrijk. Het geeft in real time de flitsers, files en gevaren op de weg aan waarbij er een geluid wordt afgespeeld als je dichtbij komt. De app is helaas alleen op een Android toestel te installeren (gratis).

Glob Info Trafic

Aan deze app werken 2 miljoen gebruikers om een zo actueel mogelijk beeld te geven van de flitsers en files en geeft daarbij een route advies. Glob Info Trafic kun je zowel via de App Store als de Play Store downloaden.

Zo hoog zijn de boetes voor te hard rijden in Frankrijk

Vakantiehuizen in Frankrijk
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen