Hoe begin ik een B&B?

Deze week is onze boekentip: Hoe begin ik een BB van Erwin de Decker. 

Het nieuwe jaar is ingegaan: voor velen betekent dat een nieuw begin en dromen waarmaken! Er zijn zoveel mensen die ervan dromen om een Bed & Breakfast te beginnen in Frankrijk, maar weten niet precies hoe ze dit moeten aanpakken.

Voor deze mensen biedt het boek ‘Hoe begin ik een BB’ de perfecte uitkomst. Met dit handige boek zet Erwin De Decker namelijk alle informatie voor wie een bed and breakfast wil openen op een rijtje. Het boek begint met wat algemene informatie. Daarna gaat de schrijver in op de juridische en financiële aspecten en het opstellen van een businessplan. Ten slotte krijg je wat praktische informatie: het inrichten van de gastenkamers, het herkennen van valse reserveringen, hoe je reclame moet maken, etc.

Samenvatting van Hoe begin ik een BB?

Is starten met een B&B iets voor jou? Voor velen lijkt dat de ideale manier om het leven minder jachtig te maken. Maar hoe doe je dat? Dit boek geeft het antwoord op tal van praktische vragen: Is het echt iets voor jou?

Wat zijn de regels en de beperkingen? Wat zijn de risico’s en hoe ziet het financiële plaatje eruit? Waarop moet je letten als je een huis in het buitenland koopt? Wanneer is mijn zaak rendabel en hoe promoot ik mijn logies?

  • Een gids vol praktische tips voor wie droomt van een nieuw leven als uitbater van een B&B
  • Aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, technologieën en uitdagingen in de steeds professioneler wordende bed & breakfast-sector
  • Overzicht van de nieuwste regelgevingen in Frankrijk
  • Met verhalen van Belgen en Nederlanders die de stap reeds hebben gezet

Ontdek hier Hoe begin ik een BB?