Zoek
Sluit dit zoekvak.

frans.nl

samenwerken

Exposure

interesse?

Wil je duizenden Frankrijkliefhebbers bereiken met jouw bedrijf? Samenwerken met FRANS.nl biedt vele voordelen. De kracht van FRANS.nl. is met name de combinatie van een mooie voorkant en een geoptimaliseerde achterkant. En daar kun jij van profiteren! Overweeg je bijvoorbeeld om de zichtbaarheid van je product of dienst te vergroten en daarmee meer omzet te realiseren? Door een samenwerking met ons behaal je dit doel sneller.

Bereik vergroten?

mogelijkheden

gesponsorde artikelen

We werken samen met oa bedrijven, campings, chambres d’hôtes. Alles is mogelijk! Je product wordt gepromoot door middel van een artikel van zo’n 300 à 500 woorden met afbeeldingen. De artikelen blijven voor onbepaalde tijd op frans.nl staan zodat je altijd exposure hebt.

adverteren

Met een advertentie bereik je veel bezoekers in één keer. Je bedrijf of merk komt in een vaste sidebar van de website te staan, zodat onze bezoekers altijd je advertentie zien.

producten

Opsturen van producten mag altijd! We kunnen dan een eerlijke review erover schrijven op onze website. Als we fan zijn, delen we het op social media. Als je zeker wilt zijn dat we een review schrijven, neem dan even contact met ons op.

andere opties

Naast advertenties en gesponsorde artikelen, plaatsen we ook andere blogs waar je bedrijf of merk in kan worden opgenomen. Heb je interesse of wil je weten wat de opties zijn? Neem dan contact met ons op via contact@frans.nl of onderstaand contactformulier.

neem contact met ons op

Contact

Meer weten over een bepaald onderwerp, over onze adviezen en tarieven of heb je een vraag? Mail of bel ons, of vul het contactformulier in, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!

openingstijden

MA-VR 09:00 – 19:00

locatie

Rogier van der Weydestraat 2
1817MJ Alkmaar

Contact