Over FRANS.nl

FRANS.nl wil voor consumenten hét onafhankelijke online platform zijn, met een grote diversiteit aan onderwerpen over Frankrijk. 

Ons hoofddoel is het inspireren van consumenten met een interesse voor Frankrijk door het schrijven van artikelen en het geven van praktische informatie. 

Door veel ervaring met de Franse cultuur, uitstekende beheersing van de Franse taal en unieke samenwerkingsverbanden met andere partijen zijn wij consumenten gericht van dienst. 

Geef een antwoord

Over frans.nl

Het online platform voor Frankrijkliefhebbers!

wat we doen

FRANS.nl is een online inspiratieplatform voor mensen die graag naar Frankrijk gaan of er een andere binding mee hebben. Op deze website willen wij je enthousiasmeren en inspireren om zo je reis of droom naar Frankrijk waar te maken!

Dat kan zijn door middel van tips voor prachtige vakanties, boeken, recepten, of het helpen bij je plannen voor het kopen van een woning of het opzetten van een bedrijf in Frankrijk. 

 

wie we zijn
over frans.nl

Koenraad Frans

Met als achternaam Frans, kan het niet anders, dan dat Koenraad voor Frankrijk voorbestemd moet zijn. Dat dit inderdaad zo is, blijkt wel uit het feit dat de winterse Franse Alpen tot zijn specialiteit behoort. Na zijn studie commerciële economie aan de HEAO in Alkmaar, is hij gaan werken als erkend pensioenadviseur. Voor FRANS.nl kan hij met deze kennis consumenten bijvoorbeeld informeren over de financiële gevolgen bij emigratie naar Frankrijk.

over frans.nl
over koenraad

Antoinette Zondervan

Antoinette is altijd al met Frankrijk verbonden geweest. Zo reist zij al vanaf haar geboorte met grote regelmaat heen en weer tussen Nederland en haar tweede thuisland. Na de studies Rechten en Frans-Economie aan de Universiteit van Amsterdam, wil zij graag haar allround kennis die ze van de Franse markt heeft, met anderen delen.