Search
Close this search box.

Over frans.nl

FRANS.nl is een online inspiratieplatform voor mensen die graag naar Frankrijk gaan of er een andere binding mee hebben. Op deze website willen wij je enthousiasmeren en inspireren om zo je reis of droom naar Frankrijk waar te maken!

Dat kan zijn door middel van tips voor prachtige vakanties, boeken, recepten, of het helpen bij je plannen voor het kopen van een woning of het opzetten van een bedrijf in Frankrijk. 

wie we zijn

Koenraad Frans

Zijn achternaam is Frans, dus het kan niet anders, dat Koenraad Frans voorbestemd is voor Frankrijk. Dat dit inderdaad zo is, blijkt wel uit het feit dat de winterse Franse Alpen tot zijn specialiteit behoren. Na zijn studie Commerciële Economie aan de HEAO in Alkmaar, werkt hij al jaren als erkend pensioenadviseur. Kennis die goed van pas komt voor FRANS.nl. Zo informeert en adviseert hij mensen over de financiële gevolgen bij emigratie naar Frankrijk of bij het kopen van een tweede huis.

Antoinette Zondervan

Antoinette is haar leven lang al met Frankrijk verbonden. Vanaf haar geboorte reist ze met grote regelmaat heen en weer tussen Nederland en haar tweede thuisland. Na de studies Rechten en Frans-Economie aan de Universiteit van Amsterdam, deelt zij met veel enthousiasme haar allround kennis over de Franse markt en de ongeschreven gewoontes en gebruiken van het land.

Contact

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp, onze adviezen en tarieven of heb je een aanvraag? Mail of bel ons, of vul het contactformulier in zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!

Volg ons

Contactformulier