Search
Close this search box.
huis kopen opknappen frankrijk belasting kosten

Een bouwval in Frankrijk kopen wordt interessant

Droom jij er al jaren van om een huis in Frankrijk te kopen en deze op te knappen van bouwval naar droomhuis? Dan kan deze nieuwe regeling jou misschien helpen!

De Franse minister van Stedenbeleid en Volkshuisvesting (Ville et Logement) Julien Denormandie heeft namelijk een bepaling ondertekend waarbij een bouwval in Frankrijk kopen wel erg interessant wordt. Hiermee kom je namelijk in aanmerking voor een verlaging van de inkomstenbelasting als je in een bouwval investeert.

Kopers van een bouwval in Franse stadscentra die meedoen aan het zogenaamde programma Coeur de Ville, kunnen vanaf dit jaar in aanmerking komen voor een vermindering van de inkomstenbelasting. Deze nieuwe regeling is van toepassing op 222 steden die meedoen met het programma Coeur de Ville.
Coeur de Ville is in het leven geroepen om de leegstand in deze 222 steden tegen te gaan en de oude stadscentra weer tot leven te brengen.

De voorwaarde van deze vermindering is dat het bedrag van de renovatiewerkzaamheden een kwart van het totaalbedrag moet zijn. Dit zou 12 tot 21% schelen op de totale investering. Dat scheelt dus aanzienlijk en zo wordt een bouwval in Frankrijk kopen wel erg interessant!

Vakantiehuizen in Frankrijk
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen