Het beursgenoteerde bedrijf Enphase Energy is op zoek naar een Technische Klantenservice Medewerker voor hun vestiging in Lyon. Enphase Energy is wereldwijd leider op het gebied van micro-omvormers, AC-batterijopslag en slimme technologieën voor zonne-energie. 

Wil jij aan de slag bij deze internationale innovator in energietechnologie?

Enphase een wereldwijd energietechnologiebedrijf. Het bedrijf levert slimme en gemakkelijke oplossingen die zonnestroomproductie, opslag en beheer in één intelligent platform combineren. Bovendien heeft het de productie van zonnestroom ingrijpend veranderd door de micro-omvormertechnologie. Daarnaast produceert Enphase de enige werkelijk geïntegreerde oplossing voor productie en opslag van zonnestroom ter wereld. Enphase heeft al ongeveer 15 miljoen micro-omvormers geleverd. Er zijn al meer dan 662.000 Enphase systemen geïnstalleerd bij huiseigenaren en bedrijven in meer dan 100 landen.

Technische Klantenservice Medewerker in Lyon

Als Technische Klantenservice Medewerker werk je dagelijks samen met installateurs en systeemeigenaren. Op deze manier help je de Enphase-producten op de markt te brengen.

Taakomschrijving:

Ervaring

Dit is een fulltime functie van 35 uur per week. De openingstijden van het kantoor in Lyon zijn van 08:30 tot 18:30. De werktijden worden aangepast om non-stop klantenservice tijdens deze openingstijden aan te kunnen bieden.
Het salaris bedraagt zo’n € 28.000 tot € 32.000 per jaar, afhankelijk van de ervaring.

Iets voor jou? Stuur dan je cv naar contact@frans.nl zodat wij je in contact kunnen brengen met Enphase Energy!

Geef een antwoord