beheerder vakantiehuis frankrijk

Gezocht: beheerder voor een vakantiehuis in de Beaujolais

Door omstandigheden zijn de eigenaren van het domein Les Quatre Terres op korte termijn op zoek naar een beheerder. Les Quatre Terres is een nostalgische gerenoveerde wijnboerderij met daarin 3 gîtes, in Blacé in de Beaujolais. Een voor de beheerder en twee voor de verhuur. De eigenaren zoeken een potentiële beheerder, Nederlandstalig, die de Franse taal enigszins machtig is.

Het vakantiehuis is een groot verbouwd wijnhuis gelegen in de prachtige wijnstreek De Beaujolais, 30 km ten noord westen van Lyon, met een schitterend uitzicht over de wijnranken. De streek kenmerkt zich door een licht glooiend landschap met pittoreske dorpjes en uitgestrekte wijnvelden.

Geïnteresseerd?

Is dit iets voor jou of wil je meer informatie over de werkzaamheden, voorwaarden en het domein? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons zodat wij je in contact brengen met de eigenaar.

Website van het Les Quatre Terres

beheerder vakantiehuis beaujolais
beheerder vakantiehuis frankrijk
beheerder vakantiehuis frankrijk

Contact

Meer weten over een bepaald onderwerp, over onze adviezen en tarieven of heb je een vraag? Mail of bel ons, of vul het contactformulier in, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!

Volg ons
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Vakantiehuizen in Frankrijk